Skip to main content

 


2012 – 2013       Mr. Bush       Class Schedule


 

8:15 – 9:15         Girls Science         1 hr

9:15 – 10:05       P.E. / Planning       50 min

10:10 – 11:30     Girls Math              1 hr 20 min

11:30 – 11:45     Lunch                     15 min

 11:45 – 12:05     Recess                   20 min

 12:10 – 12:15     Switch                    5 min

 12:20 – 1:20       Boys Science         1 hr

 1:25 – 2:55         Boys Math              1 hr 30 min

 2:58        Dismiss Car Riders / Walkers

 3:00        Dismiss Bus Riders

 

Derrick Bush's Class

Upcoming Events

E-Note Sign-Up

Web Poll

Question : Is the new website easy to navigate around? ?

Contact Derrick Bush